Een tijd om op te bouwen - Haifa home 2019

DruckversionSend by email

“Er is een tijd om iets af te breken en een tijd om iets op te bouwen.” Prediker 3:3

Het ICEJ team in Haifa is druk bezig om het gebouw in Haifa wat onlangs is aangekocht voor de Holocaustoverlevenden te renoveren. Will en Diet Setz werken namens de ICEJ voor dit prachtige project met veel liefde en geduld.

Het Haifa home voor Holocaustoverlevenden heeft steeds onderhoud nodig. Bijvoorbeeld is door een windstorm is er een boom op een muur gevallen en is er waterschade ontstaan.

Uw bemoedigende ondersteuning helpt om het onderhoud te blijven uitvoeren en tegelijkertijd om het nieuwe gebouw te renoveren. Deze nieuwe faciliteit is speciaal bedoeld om de bewoners meer intensieve zorg te kunnen geven in hun laatste jaren.

God doet iets bijzonders door het werk van de ICEJ in Haifa en de vrijwilligers helpen enorm om de renovaties te doen. We nodigen u uit om deelgenoot te zijn in deze vorm van  christelijke liefde aan deze Holocaustoverlevenden. Op zondag 27 januari is het 74 jaar geleden dat Auschwitz is bevrijd en deze dag is sindsdien de internationale herdenkingsdag voor overlevenden van de Holocaustdag.

Meer info over wij herinneren

Meer over Haifa Home project